Gave lifestyles die deze merken uitstralen

Als je een beetje leeft, dan kom je overal merken tegen. Het ene merk doet meer met je dan de ander. In België stikt het overal van de reclameborden, de winkels in grote steden en de merken die je een ander ziet dragen. Dat is niet gek, we leven immers in een wereld die we als het ware om dat soort dingen gebouwd hebben. De invloed hiervan op onze levens is een beetje discutabel, maar het brengt ook goede dingen met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de boodschappen die deze merken met zich meebrengen. Sommige merken zijn namelijk hard op weg de wereld te veranderen. De een doet dit anders dan de ander, maar de strekking is over het algemeen; er is wat beters voor iedereen. In deze blog bespreken we de gaafste lifestyles die een aantal merken uitstralen. We hebben helaas niet al te veel ruimte, maar zullen ons best doen je een goede boodschap mee te geven.

Nike

Nike, wie kent het niet? De bekende leus ‘Just do it’ is niet voor niets zo bekend worden. Talloze atleten, influencers en natuurlijk de gewone mens dragen dit merk met veel trots en dat is niet gek. Dit merk straalt namelijk positiviteit uit. Het zegt ‘morgen is je niet gegarandeerd, breng nu verandering in wat je wil’. Hier staan wij natuurlijk compleet achter. Als je verandering wil, moet je dit aanpakken en wel nu. Je hebt namelijk simpelweg niet alle tijd van de wereld. Vooral omtrent je gezondheid gaat deze vlieger op. Dit komt omdat je gezondheid hetgeen is wat je in leven houdt. Als je dit niet serieus neemt, dan zul je hiervoor moeten boeten, uiteindelijk dan. Neem bijvoorbeeld vandaag nog die cocaine behandeling, morgen is het misschien te laat. Ga nu nog naar die ene persoon om te zeggen dat je van hem of haar houdt. Ren straks nog een rondje, om te werken aan de conditie waar je zo naar verlangt. 

Gucci

Gucci is er ook om de wereld te veranderen. Waar veel jongeren het simpelweg dragen omdat het als gaaf, duur en populair wordt gezien, gaat Gucci eigenlijk veel dieper dan dat. Het strijden voor gelijkheid op elk gebied, het ontwikkelen van nieuw talent en het laten ontplooien van iedere persoon; dat is waar Gucci naar streeft. Geef ze eens ongelijk!

Author: Gijsje