De meest bijzondere merken die Nederland te bieden heeft

Ons kleine kikkerlandje heeft al veel gepresteerd. Je hebt hier misschien al wat over geleerd tijdens de geschiedenislessen op de middelbare school, hier wat over gelezen op het internet of ergens anders gevonden, maar het is een feit. Bijzondere prestaties komen van Nederlandse bodem en hebben de wereld veranderd. Het is tijd dat die prestaties ook de aandacht krijgen die ze verdienen. We gaan je daarom wat vertellen over de meest bijzondere merken die in Nederland gevestigd zijn, begonnen zijn en een enorme impact hebben op de maatschappij. De kans dat je ze bent tegengekomen is groot, maar de kans dat je er enige diepe kennis over hebt is klein. Tijd om dat te veranderen. Kom, lees snel verder om dit te realiseren.

The Chocolate Company

Het eerste merk dat we aan je willen introduceren is The Chocolate Company. Dit merk is gevestigd op enorm veel locaties, verspreid door heel Nederland. Dit succes hebben zij te danken aan het leveren van kwaliteit, service en originaliteit; steeds maar weer. Dankzij consistente prestaties en het luisteren naar de wensen van de consument kan zij dit al jaren doen. Met wat voor producten? Alles omtrent chocolade. Dit bedrijf is namelijk, zoals de naam al een beetje weggeeft, gespecialiseerd in chocolade. Warme chocolademelk die gemaakt wordt door een blok chocolade met verscheidene smaken in hete melk te dippen, kerstchocolade, chocolade taartjes, bonbons en ga zo maar door; ze hebben het allemaal. Je kunt dit allemaal in de winkel kopen, het op een terrasje opeten en drinken, maar je kunt bijvoorbeeld ook kerst chocolade online bestellen. De keuze is reuze bij de Chocolate Company, maar dan wel binnen hun specialiteiten; chocolade. Lik je vingers maar alvast af, dat ga je willen doen na een bezoekje.

Van der Gang

Dit is een merk dat niet heel bekend is, maar het is wel degelijk een heel bijzonder merk. Van der Gang is een horlogemerk van Nederlandse bodem en dat is terug te zien. Vakmanschap, kwaliteit, een uniek horloge; je vindt het hier allemaal. Deze luxe heren horloges vind je nergens anders terug. Mooie materialen, unieke functies, keuze uit verschillende bandjes, een gangreserve tot wel 48 uur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Één ding is zeker; je raakt nooit uitgepraat over een horloge van dit kaliber!

Author: Gijsje